Temadager høst 2018

Torsdager i høst arrangerer jeg dagskurs med ulike tema. Kursene varer fra 10.00 til 15.00. Under kursene går vi i dybden av treningen slik at både du og hunden tar et steg videre mot deres mål.

For å ha tid til å gi hver deltaker god oppfølging er det bare 6 plasser på hvert kurs. Prisen er kr 1000,- og påmeldingsfristen er en uke før kursstart. For at kurset skal arrangeres må det være 3 påmeldte. Betaling for kurset gjøres til konto eller via VIPPS etter du har fått bekreftet påmeldingen. Send en mail til vindfinnhund@gmail.com eller ring 95973305 for påmelding eller om du vil ha mer informasjon.

Ta gjerne kontakt om det er kurstemaer du gjerne kunne tenkt deg. Det er flere torsdager igjen av høsten!

Kommandoer for sitt

Kurset holdes tre ganger:
Torsdag 23. august 10.00-15.00
Torsdag 30. august 10.00-15.00
Torsdag 6. september 10.00-15.00

Kurs for stående og støtende fuglehunder som skal brukes til jakt og/eller jaktprøver. Under kurset jobber vi med fem ulike kommandoer for sitt. Verbal kommando “sitt”, fløytesignal, skudd, når hunden ser noe kastes i luften og når hunden ser fugl letter. Kurset passer til hunder på alle nivå da øvelsene vi gjør lett både kan gjøres vanskeligere og lettere. Målet med kurset er å gi inspirasjon til ulike måter å trene sittkommando på uten å ha tilgang til fugl.

Siden det er sau i området må hundene være sauereine om de skal slippes løs.

LP1 for klikkertrenere

Kurset holdes to ganger:
Torsdag 27. september 10.00 – 15.00
Torsdag 4. oktober 10.00 – 15.00

Dette kurset tar for seg hvordan vi kommer oss fra flyt på grunnferdigheter til konkurranseklar hund i LP1 ved hjelp av klikkertrening. Jeg vil presentere dere for et system som både gjør det lett å vite hva dere skal trene på i kommende treningsøkter, og som logger progresjonen i treningen. Kurset er delt i to der en halvdel er teori og demonstrasjon, og en halvdel trening av hund.

Kurset passer for klikkertrenere med kontroll på teori og trenerferdigheter, men som ikke har tatt steget ut på konkurransebanen. Det er selvfølgelig mulig å delta på kurset selv om du har stilt konkurranse og er høyere oppe i klassene.

Rallylydighet – baner

Kurset holdes to ganger:
Torsdag 11. oktober 10.00 – 15.00
Torsdag 18. oktober 10.00 – 15.00

Rallylydighet er en hundesport som passer for alle. På dette kurset går vi igjennom hvordan vi briefer baner på konkurranser, hvordan vi forbereder hunden under oppvarming på den banen vi skal gå, og hvordan vi legger opp treningen hjemme slik at banene vi møter på konkurranser blir enkle å gjennomføre.

Kurset passer for deg som har konkurrert litt fra før og kan skiltene i klassen du går. Kurset tar ikke for seg regelverket i detalj og fokuserer heller ikke på innlæring av enkeltskilt. Målet med kurset er å gjøre deg tryggere på neste konkurranse og være den beste føreren hunden din kan ha med seg i ringen.

 

Comments are closed