Eksterne kurs

Jeg reiser og holder kurs og foredrag på forespørsel i belønningsbasert fuglehundtrening, jakt- og apporttrening av fuglehunder, rallylydighet og konkurranselydighet. Under finner du en oversikt over de eksterne kursene jeg er booket inn til i nærmeste framtid. 

Rallylydighetskurs ved Hardanger folkehøgskule 7. - 9. jan 2019

7.-9. januar 2019 holder jeg rallylydighetskurs for elevene på Hundelivlinja ved Hardanger Folkehøgskule.

Foredrag ved Siddis hundeskole 21.01.19

Mandag 21. januar 2019 fra 19.00-21.00 holder jeg foredrag på Siddis hundeskole om hverdagen med jakthund. Her tar jeg for meg hvordan vi må ta hensyn til jaktlyst i hverdagen med hunden, og hva som er forskjellen mellom å trene en selskapshund eller sportshund, og en jakthund.

Foredrag for NVK Hordaland 22.01.19

Tirsdag 22.01.19 holder jeg foredrag om belønningsbasert fuglehundtrening på Norsk Vorstehhundklubb avd. Hordaland sitt årsmøte.

Trenerutviklingskurs 2019

I 2019 planlegger jeg og Thomas Stokke et trenerutviklingskurs for belønningsbasert fuglehundtrening gjennom vårt prosjekt R+ gundogs. Kurset er over tre helgesamlinger i mai, august og oktober og passer for deg som ønsker å lære å trene din egen stående fuglehund med belønningsbaserte metoder. To av samlingene blir holdt her på Vindfinn hundetrening i Ølensvåg, og den tredje i fjellterreng. Det vil komme mer informasjon om dette i løpet av januar. Foreløpig er samlingene planlagt til:

  • 10. – 12. mai 2019
  • 09. – 11. august 2019
  • 03. – 06. oktober 2019

Dersom dette er interessant for deg, send gjerne en mail til rplusgundogs@gmail.com .

Kurs hos Rackarungarnas Hundskola i Skellefteå 27. - 29. mai 2019

Kurset er bygd opp av mange små kurs og foredrag over en tre dagers periode med flere instruktører. Mer informasjon og påmelding via https://rackarungarnashundskola.com.

Sommerkurs R+gundogs 27. - 30. juni 2019

R+ sommerkurset arrangeres her på Vindfinn hundeskole og er et samarbeid mellom meg og Thomas Stokke gjennom vårt felles prosjekt R+ gundogs. I fire dager trener vi stående og støtende fuglehunder mot jakt og prøver med belønningsbaserte metoder. Kurset passer for alle som driver med eller er interessert i belønningsbasert fuglehundtrening. Ta kontakt gjennom rplusgundogs@gmail.com dersom du er interessert i å være med.