Eksterne kurs

Jeg reiser og holder kurs og foredrag på forespørsel i belønningsbasert fuglehundtrening, jakt- og apporttrening av fuglehunder, rallylydighet og konkurranselydighet. Under finner du en oversikt over de eksterne kursene jeg er booket inn til i 2020.

Trenerutviklingskurs R+gundogs 2020

Gjennom R+gundogs arrangerer Thomas Stokke og jeg trenerutviklingskurs for dere som har lyst til å trene fuglehundene deres belønningsbasert. Det første kurset ble gjennomført i 2019 og tilbakemeldingene fra det har ført til at vi tilbyr to trenerutviklingskurs i 2020. Ett til eiere av støtende fuglehunder og ett til eiere av stående. Alle kursene blir gjennomført på Vindfinn hundetrening.

Samling 1: Tema «Ferdigheter for hundefører»

  • 1.-3. mai (fre-søn, 3 dager), stående fuglehunder
  • 8.-10. mai (fre-søn, 3 dager), støtende fuglehunder

Samling 2: Tema «Grunnferdigheter for fuglehunden»

  • 4.-6 august (tir-tor, 3 dager), stående fuglehunder
  • 8.-10. august (lør-man, 3 dager) støtende fuglehunder

Samling 3: Tema «Føring av hund i terrenget»

  • 25.-27. september (fre-søn, 3 dager), stående fuglehunder
  • 1.-3. oktober (fre-søn, 3 dager), støtende fuglehunder

Se invitasjonen under for mer informasjon:

Trenerutviklingskurs 2020

Ro i oppflukt for fuglehunder, Drammen 4.-5. mai 2020

4.-5. mai holder jeg en clinic på Drammen hundesenter sammen med Thomas Stokke. En clinic holdes som et foredrag der vi bruker en stor del av tiden på demohunder.  

Les mer her: https://www.facebook.com/events/522844104933680/ 

Kurs hos Rackarungarnas Hundskola i Skellefteå 2. - 5. juni 2020

Fuglehundleiren er bygd opp av flere mindre temakurs og foredrag over en fire dagers periode. Mattias Westerlund fra Hundskolan Vision har deler av undervisningen. Mer informasjon og påmelding via https://rackarungarnashundskola.com.

Sommerkurs R+gundogs 22. - 25. juni 2020

R+ sommerkurset arrangeres her på Vindfinn hundeskole og er et samarbeid mellom meg, Thomas Stokke og Monica Hauan gjennom vårt felles prosjekt R+ gundogs. I fire dager trener vi stående og støtende fuglehunder mot jakt og prøver med belønningsbaserte metoder. Kurset passer for alle som driver med eller er interessert i belønningsbasert fuglehundtrening. Ta kontakt gjennom rplusgundogs@gmail.com dersom du er interessert i å være med. Kurset blir gjennomført her på Vindfinn hundetrening. Se invitasjonen under for mer informasjon:

Sommerkurs 2020