Kurs

Jeg holder kurs rettet mot prøver og jakt med stående og støtende fuglehunder, konkurranselydighet og rallylydighet. Kursene jeg arrangerer selv blir holdt her på gården i Ølensvåg, men jeg reiser rundt og holder kurs på forespørsel. Det er også muligheter for å leie fasilitetene her på gården, med eller uten instruktør, for å holde treningssamlinger, kenneltreff eller liknende.

Her på gården har vi 30×30 meters flombelyst treningsbane, større treningsområder fritatt fra båndtvang,  jaktterreng med skogsfugl og rugde og tamfugl til trening av hunder. Det er også muligheter for overnatting i kårhuset på gården.

Jeg bruker belønningsbaserte treningsmetoder med fokus på positiv forsterkning og utvikling av hundens egeninitiativ. Jeg gir hunden ansvar i treningen ved å styre konsekvensene av hundens valg, og legger opp treningen slik at hunden lykkes ofte. Alle kurs og privattimer jeg holder har dette som utgangspunkt. 

Sommerkurs 2020

I sommer holder jeg tre sommerkurs som alle går over 2,5 dager. 

Kurs A: mandag 22. juni kl. 10.00 til onsdag 24. juni kl. 14.oo

Kurs B: torsdag 25. juni kl. 10.00 til lørdag 27. juni kl. 14.00

Kurs C: tirsdag 4. august kl. 10.00 til torsdag 6. august kl. 14.00

Invitasjon til sommerkurs 2020

Send en mail til vindfinnhund@gmail.com dersom du vil melde deg på eller ønsker mer informasjon om kursene.

Privattimer høst 2020

Jeg har mulighet til å ta i mot elever for privattimer i hverdagene. Timene kan avtales både formiddager og ettermiddager.  Privattimer der vi bruker duer er begrenset av dagslyset da duene ikke flyr i skumringen.

Om du ikke har gått kurs eller tatt privattimer hos meg før avtaler vi 5 timer. Etter første timen utarbeider jeg en treningsplan for deg og hunden, og gir deg hjemmelekser du jobber med mellom hver gang vi møtes. Har du gått kurs eller tatt privattimer hos meg før kan du avtale enkelttimer der du selv bestemmer hva du vil ha hjelp med.

En privattime varer i 60 minutter og koster 750,-. Du kan betale gjennom Vipps eller få faktura tilsendt. Dersom du deler timen med en annen er kostnaden 500,- pr person. Bestiller du en pakke på 5 timer samtidig er prisen 3.250,-. Dette forutsetter at vi setter av tid og avtaler alle timene samtidig.

 Send en mail til vindfinnhund@gmail.com dersom du vil bestille timer eller ha mer informasjon om muligheter.