Kurs

Jeg holder kurs rettet mot prøver og jakt med stående og støtende fuglehunder, konkurranselydighet, og rallylydighet. Kursene blir holdt på gården Bjølgerud søndre i Vikersund. Her på gården har vi 20×40 meters flombelyst treningsbane, 20 mål inngjerdet treningsterreng i utmark, innendørs treningshall og teorilokale. 

Jeg bruker belønningsbaserte treningsmetoder med fokus på positiv forsterkning og utvikling av hundens egeninitiativ. Jeg gir hunden ansvar i treningen ved å styre konsekvensene av hundens valg, og legger opp treningen slik at hunden lykkes ofte. Alle kurs og privattimer jeg holder har dette som utgangspunkt. 

Jeg reiser rundt og holder kurs og foredrag på forespørsel. Se Eksterne kurs for mer informasjon.

Privattimer

vår 2024

Med en privattime hos Vindfinn hundetrening får du instruktørens fulle oppmerksomhet en hel time og bestemmer selv hvilke temaer du vil fokusere på. Privattimer passer for deg som har spesifikke utfordringer du trenger hjelp med, for deg med konkrete treningsmål du vil nå, og for deg som ikke har mulighet til å gå på vanlige kurs. En privattime varer i 60 minutter der vi veksler mellom planlegging/teori og praktisk trening. Dersom du ønsker oppfølging over tid med flere privattimer utarbeider vi en skriftlig treningsplan du vil få tilsendt etter første privattime.

Treningen vil foregå enten innendørs i treningshall eller på inngjerdet treningsbane. Dersom snøen forsvinner vil det være mulig å trene på jordene. Privattimene booker du gjennom Letsreg.no.  Dersom du ikke finner tidspunkt som passer deg i listen ta kontakt på mail vindfinnhund@gmail.com.

r+gundogs

onlinekurs

R+Gundogs tilbyr kurs og medlemsskap for deg som vil trene fuglehunden din med belønningsbaserte treningsmetoder. Onlinekursportalen inneholder timevis med interessante webinarer, drøssevis av relevante øvelser og haugevis av gode kurs, alle utviklet og utarbeidet av de fremste instruktørene innen belønningsbasert fuglehundtrening i Skandinavia. Her finner du alt du trenger av kunnskap for å trene din stående- eller støtende fuglehund fram til jakt eller jaktprøver. 

Privattimer

aug/sept 2024

Med en privattime hos Vindfinn hundetrening får du instruktørens fulle oppmerksomhet en hel time og bestemmer selv hvilke temaer du vil fokusere på. Privattimer passer for deg som har spesifikke utfordringer du trenger hjelp med, for deg med konkrete treningsmål du vil nå, og for deg som ikke har mulighet til å gå på vanlige kurs. En privattime varer i 60 minutter der vi veksler mellom planlegging/teori og praktisk trening.

Treningen vil foregå enten innendørs i treningshall, på inngjerdet treningsbane, i 15 mål inngjerdet slippområde i skogsbiotop, eller på jordene. Privattimene booker du gjennom Letsreg.no.  Dersom du ikke finner tidspunkt som passer deg i listen ta kontakt på mail vindfinnhund@gmail.com.

Varighet: 60 min

Pris: 1100,- pr time

Tid: Formiddager mandag – torsdag

Jeg og hundene bruker:

Våre hunder spiser: