Kurs

Jeg holder kurs rettet mot prøver og jakt med fuglehunder, konkurranselydighet og grunnleggende samarbeid og kontroll. Kursene jeg arrangerer selv blir holdt her på gården i Ølensvåg, men jeg reiser rundt og holder kurs på forespørsel. Det er også muligheter for å leie fasilitetene her på gården, med eller uten instruktør, for å holde treningssamlinger, kenneltreff eller liknende.

Her på gården har vi 30×30 meters flombelyst treningsbane, større treningsormåder fritatt fra båndtvang,  jaktterreng med skogsfugl og rugde og tamfugl til trening av hunder. Det er også muligheter for overnatting i kårhuset på gården.

Alle hundene mine blir trent med belønningsbaserte metoder med fokus på positiv forsterkning og utvikling av hundens egeninitiativ. Jeg gir hunden ansvar i treningen ved å styre konsekvensene av hundens valg, og legger opp treningen slik at hunden lykkes ofte. Alle kurs og privattimer jeg holder har dette som grunnlag uansett hva temaet for undervisningen er.

Kontakt meg på mail vindfinnhund@gmail.com eller på telefon 95973305 om du vil ha mer informasjon.

Veibeskrivelse

Alle kurs og treninger holdes på Hetland gård i Vindafjord kommune (om ikke annet er oppgitt). Kommer du fra Haugesund på E134 skal du forbi Knapphus, inn i 60 sonen før Ølensvåg, og så ta av til venstre opp Vindfinnvegen som er merket med vegskilt.

Kommer du fra Ølensvåg på E134 skal du kjøre ca 1 km mot Haugesund etter Statoil til du er inne i noen svinger, deretter svinger du av til høyre opp Vindfinnvegen som er merket med vegskilt.

Etter man har tatt av over brua er det svakt høyre og rett fram så langt veien går.

Kart finn.no

 

 

Comments are closed