Kurs

Jeg holder kurs rettet mot prøver og jakt med stående og støtende fuglehunder, konkurranselydighet og rallylydighet. Kursene jeg arrangerer selv blir holdt her på gården i Ølensvåg, men jeg reiser rundt og holder kurs på forespørsel. Det er også muligheter for å leie fasilitetene her på gården, med eller uten instruktør, for å holde treningssamlinger, kenneltreff eller liknende.

Her på gården har vi 30×30 meters flombelyst treningsbane, større treningsområder fritatt fra båndtvang,  jaktterreng med skogsfugl og rugde og tamfugl til trening av hunder. Det er også muligheter for overnatting i kårhuset på gården.

1.juli flytter vi til Bjølgerud gård i Vikersund. Derfor arrangerer vi ikke sommerkurs denne sommeren. Vi kommer sterkere tilbake i 2024 med flere kurs og arrangementer. 

Jeg bruker belønningsbaserte treningsmetoder med fokus på positiv forsterkning og utvikling av hundens egeninitiativ. Jeg gir hunden ansvar i treningen ved å styre konsekvensene av hundens valg, og legger opp treningen slik at hunden lykkes ofte. Alle kurs og privattimer jeg holder har dette som utgangspunkt. 

Treninger for fuglehunder våren 2023

Våren 2023 blir det ny runde med fellestreninger med instruktør her på Hetland. Vi trener apportering, bli sittende, stasjonstrening, innkalling, sette seg raskt, følge ved siden og RIOS. 

Tid: Mandager 18.00 – 20.00 
Datoer: 20.03, 27.03, 17.04, 24.04 og 08.05
Pris: 1.750,-
Antall deltakere: 6 – 10

Faktura blir tilsendt etter påmelding.

Send en mail til vindfinnhund@gmail.com eller ring 95973305 dersom du vil melde deg på eller ha mer informasjon om kurset.

Privattimer våren 2023

Våren 2023 tar jeg i mot elever for privattimer. Privattimene kan avtales mandag – torsdag 10.00 – 19.00. 

Privattimene avtales 5 timer av gangen og prisen er 5.250,-. Timene varer i 60 minutter hver og deles over to eller tre dager. Kommer du langveisfra er det mulig å overnatte på gården og ta timene to dager etterhverandre. Ellers anbefaler jeg å ha øktene med to ukers mellomrom slik at du har gode muligheter til å gjøre hjemmeleksen til neste gang. Dersom du har tatt privattimer eller kurs her tidligere er det mulig å avtale enkeltstående.

Faktura blir tilsendt etter første treningsøkt.

Send en mail til vindfinnhund@gmail.com eller ring 95973305 dersom du vil bestille timer eller ha mer informasjon om muligheter.