En litt sen hilsen til alle 8 ABH valpene som 17. februar fyllte 1 år!

Jeg må bare takke for at det er så mange av vindfinnerene som er så aktive på kurs, treningssamlinger, utstillinger og andre aktiviteter. Det er kjempehyggelig å vite at så mange vil vise fram og satse på valpen sin. Det kommer også mange gode tilbakemeldinger på lynne, eksteriør og jaktlige egenskaper, så jeg gleder med til valpenes navn begynner å dukke opp på resultatlistene.

Yaris og Siri stillte på NKK utstillingen på Bø og fikk Excellent med kritikken:

Meget god type og størrelse. Vakkert hode og utrykk. Korrekt øyefarge. God hals og skulder, ønsker bedre vinklet overarm. Kropp i utmerket kondisjon. Noe fallende kryss, stiller seg noe understilt. Meget god pels. Passe benstamme til størrelsen.
Leken og livlig i gemytt. Dommer Siv Sandø

Når åringen får satt seg litt i kroppen og får litt erfaring i ringen tenker jeg Ck´en ikke er så langt unna!

Tom, Gidske og Auris har vært på to treningssamlinger på Hovden i vinter, deriblandt NVK avd. rogaland sin vintersamling der jeg var instruktør. Selv om føret var tungt, og Auris ikke helt har våknet jaktlig enda, viste hun oss at hun har farten og viljen til å virkelig få det til når alle brikkene faller på plass.

I tillegg til disse vet jeg at Ove og Avensis er aktive på treningskvelder i den lokale klubben, Ubbe og Rav er med på kurs på Fuglehundskolen, Kjell og Prius er aktive på kurs og samlinger i Østfold og at Håvard og IQ bruker mye tid til trening i skogen og på fjellet.

Ellers vet jeg at mange lurer på når de skal HD-røntge hunden sin. Jeg vil anbefale at dere gjør det når hundene er nærmere 18 måneder, slik at de får vokst seg litt mer ferdige.

Så da får jeg bare si: Lykke til videre alle vindfinnere! Ta kontakt hvis dere lurer på noe, og send gjerne rapporter og bilder dersom dere har vært med på noe.