På Norsk Münsterländerklubb sitt årsmøte 14. februar i år ble Blink blandt annet kåret til årets kleiner münsterländer 2010. Vi hadde ikke anledning til å delta, men var med via nettet og fikk tilsendt «bevisene» i etterkant.

Blink med de gjeveste premiene i 2010.

Årets Kleiner Münsterländer AK Samlekombinert 2010
1.VK samlekombinert (1.VK m/ck og 1.AK apport) 159 poeng

Årets Kleiner Münsterländer Høyfjell 2010
2.AK høyfjell, VK finale høyfjell, 1.VK m/ck høyfjell, 105 poeng

Årets Kleiner Münsterländer Skog 2010
2.AK skog, semifinale og finale NM skog, 2.VK semifinale NM Skog, 125 poeng

Årets Kleiner Münsterländer Lavland 2010
Semifinale og finale NM lavland, 1.VK semifinale NM Lavland, 125 poeng

Årets Kleiner Münsterländer Totalt 2010
2.AK høyfjell, VK finale høyfjell, 1.VK m/ck høyfjell, 2.AK skog, semifinale og finale NM skog, 2.VK semifinale NM Skog, Semifinale og finale NM lavland, 1.VK semifinale NM Lavland, 1.AK apport, 355 poeng

I tillegg til dette gikk de to siste AK-utmerkelsene også til en vestlandsmünster. Prästgårdens B-Lyng Hauk med Eier Oddrun Runde som bor på Jæren stakk av med Årets Kleiner Münsterländer Utstilling og Årets Kleiner Münsterländer Apport.

Det som var ekstra artig i år var at det var så mange forskjellige münstere med å kjempet om tittlene. Hele 9 forskjellige hunder er nevnt i listen over de tre beste hundene i de 4 ulike kategoriene (skog, lavland, høyfjell og unghund). Dette tviler jeg på om har skjedd før. 2010 har som sagt før vært et vidunderår for oss, og jeg tviler på om jeg kommer til å få oppleve det igjen. Det skal ganske mye til for en hund å ta med seg vk premiering i både skog, lavland og høyfjell i tillegg til 1.ak apport på samme året.