Elitestart for Blink

22.05 arrangerte klubben lydighetsstevne i nærheten og jeg stilte opp med Stuck i klasse 2 og Blink i elite. Stuck var nok ikke så godt forberedt som jeg trodde, og når det i tillegg ble litt kaldt og vått i været ble det mye piping under øvelsene. Det trakk ned en god del, i tillegg til at vi fikk 0 på både ruta og innkalling, begge deler fordi hun ikke stoppet i tide.

Blink var derimot i storslag og vi havnet 5 poeng fra førstepremie i eliteklasse. Hun var skikkelig på, og jobbet godt gjennom hele programmet. Bortsett fra at vi mistet en avstandsveksling, hun måtte omdirigeres til riktig apport under apportdirigeringsøvelsen, og vi gjorde en utrolig dårlig innkalling med lite fart og to dekk, så er jeg veldig fornøyd med det vi presterte. Innkallingen pleier normalt å være vår beste øvelse, men det er vel når man slapper av med noe at det går skeis.

Det var veldig gøy å kjenne at vi faktisk har mulighet til å oppnå en førstepremie, og det ga meg stor motivasjon til å fortsette å trene. Filmen under viser tre øvelser, fri ved fot, sitt/stå/dekk under marsj og ruta. Fri ved foten vår er ganske rotete og unøyaktig, men jeg er så fornøyd med fokuset og innsatsen hennes at jeg bryr meg ikke så mye.

 

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Astrid og Magnus, GRATULERER med de små. Moro at det går så fint med dere.
  Dere er kjempeflinke !!!!
  Astrid, når det gjelder dressurøvelsen… forstår ikke hvordan du får det til.
  Du er til inspirasjon for oss andre.

  Ove……..

 2. Hej Astrid… det er virkelig en fornøjelse at følge din hjemmeside, og hvor er det nogle fede træningstips du lægger ud, et spørgsmål, hvordan for du blink til at holde den gode kontakt og hvordan for du hende til at gå så koncentreret ? jeg er vildt imponeret, jeg har selv en skøn Kleiner.. på 13 mdr.

  hilsen Mona

  • Hei Mona!
   Dette ble vel sent svar 🙂 Det er mange måter å trene inn kontakt på. Jeg belønner frivillig kontakt og samarbeid med meg helt fra hunden er liten. I hver treningsøkt vi har sørger jeg for full tilstedeværelse fra hunden, og trener heller veldig korte økter. Etter kort tid blir det en vane for hunden å være konsentrert og opptatt av meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *