Onsdag 2. til fredag 4. juli hadde vi besøk av Mattias Westerlund fra Hunskolan Vision. Han holdt kurs hos oss i grunntrening av stående fuglehunder. Det var meldt på ti ekvipasjer fra fjern og nær, i tillegg til tre observatører.

_MG_3844

Listbeth og «Gerda» trener lineføring.

Mattias er en erfaren og utrolig dyktig instruktør. Han har en fantastisk evne til å få med seg alt hva den enkelte ekvipasje gjør til enhver tid, og forklarer oppgavene på en enkel og ryddig måte.

_MG_3772

Gruppeundervisning på treningsbanen

Kurset var fyllt opp med dyktige og hyggelige hundemennesker med ulike utfordringer med hundene sine. Diskusjonene ble interessante og det sosiale rundt kurset ble topp. Jeg har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere, og kommer nok til å sette opp flere slike kurs med eksterne instruktører framover. Gi meg gjerne tips til hvilken instruktør jeg kunne leie inn neste gang.

_MG_4046

Pål og Troya trener sitt

Selv var jeg med som observatør og fikk se kurset fra siden. Det var et utrolig inspirerende kurs og jeg fikk mange tanker om hvordan jeg kan forbedre min egen trening.

_MG_4239

Vakre, fine, snille og flinke Sol