LP Saneid 22.03.14

Lørdag stillte jeg Blink for tredje gang i eliteklasse lydighet. Målet mitt denne gangen var å få til en god Z og en god apportdirigering. Det både regnet og blåste godt, så i løpet av dagen ble målet redusert til å bare holde en god følelse og blid hund gjennom hele programmet. Jeg er svært fornøyd med hvordan det gikk. Blink jobbet godt hele tiden, var glad og fornøyd og beholdt spruten helt til vi var ferdige. Litt snusing i fellesøvelsene, en dobbeltkommando på innkallingen og 0 på neseprøven gjorde at vi akkurat ikke greide en 1. premie denne gangen heller. Men jeg er superfornøyd med hvordan vi fikk til helheten og inntrykket, og både Zen og apportdirigeringen gikk som en lek!

Neste stevne er i Frakkagjerd kommende søndag, og til da er fokuset fellesøvelser, innkalling og neseprøve.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Synes dette var bra prestert, Bare og jeg har noe å strekke oss etter. Vi har litt “småpirk” igjen å jobbe med (innkalling m/stå spesielt) men så og si klare for klasse 2. Moro å se hvor bra du har fått til alt med Blink. Synes en 2. premie var en super prestasjon med tanke på nullen på neseprøven. Grattis…:-)

  2. Bra jobbet 🙂 Dere er utrolig flinke. Amigo mangler litt før vi kan starte i LP1, kanskje jeg skal ta meg i nakken og fullføre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *