Det er stort fokus på valpene for tiden, men det skjer mye annet også. Ute nærmer det seg tydelig vår, det er varmegrader på soveromsgulvet når vi våkner og krokusene har begynnt å spire. Selv om det har vært hektisk her en periode har vi rukket å gjøre noe. Magnus og Stuck var ute å plukket ned restene av piggtråden rundt jordet.

Burleker har stor overføringsverdi til «bli i traktor»

Blink blir gjerne med ut på turer, men for å passe litt på magen hennes og sørge for at vi ikke må vaske henne hver gang hun kommer inn igjen låner hun vinterdekkenet til Stuck. Stingene tok vi etter 12 dager, de hadde grodd veldig godt.

Blink skuer over sitt rike

Vi har også fått scannet sauene og 23 av 25 er bekreftet drektige. Om våre data er rette har den første termin 16. april. Det har også skjedd ting på maskinfronten, den største traktoren er byttet mot en litt større og nyere, en MF 5435. Den er akkurat passe stor for oss og er utrolig lettkjørt. Magnus spesialbestillte til og med skrift på hver side av hytta. Bestillingen ble gjennomført muntlig…Men nå tar Stuck og jeg en liten ferie og tar turen over grensen til Sverige for å trene både lydighet og på tamfugl. Det blir sikkert bra, men gleder meg nesten mest til å komme hjem igjen og se hvor mye valpene har vokst.