Etter at valpene rundet tre uker og fikk fritt spillerom på valperommet (og resten av huset) har utviklingen gått på høygir. Hver dag tør de mer, blir raskere, klarer mer og blir mer kontaktsøkende. Vi sørger for å invitere folk i alle aldre på besøk slik at de blir vant til forskjellige folk, og prøver også å venne valpene til forskjellige lyder. Stuck forelsket seg i valpene ganske tidlig og har vært inne hos valpene fra de var ganske små.

Stuck sjekker at alt står bra til inne på valperommet.

Yaris trives godt i matmors fang.

IQ hilser på Stuck

Etter kort tid med full rulle faller de om og sovner lett.

Etter en rundttur på kjøkkenet fant de fleste fram til hvor mamman hadde gjemt seg.

Ved tre ukers alder begynte vi å fore valpene med valpefor. Foreløpig får de valpefor tre ganger om dagen. Maten har falt i smak hos alle valpene.

Og så faller de om i søvn igjen…

I dag har også valpene vært litt ute. De fikk også prøve seg å klatre opp trappen, en oppgave de fleste tok på strak arm.

Stuck og Blink fikk være med en rusletur til fjells i finværet. Blink nyter virkelig å kunne bevege seg fritt igjen. På torsdag fikk hun til og med være med å trene i fjellet med Stuck på skareføre og i sterk vind, og ikke overraskende fant hun sin første fugl etter drektigheten og fikk et komplett fuglearbeid.

Etter å ha brukt litt krefter er det godt for de litt eldre hundene å kunne slappe av også.