Da fikk Blink løpetid og jeg har hatt en hektisk uke med å få bestemt meg for hannhund og kontaktet eieren hans, sendt søknad til avlsrådet og prøvd å organisere en tur ned til hannhunden før jul. Sist løpetid sto hun for nabons kastrerte dachs-bc blanding den 21. dagen i løpetia, og siden den 21. dagen nå faller på den 24. desember er det en stor sjanse for at jeg må vente til neste løpetid før det blir klaff. Vi tar en tur innom dyrlegen førstkommende tirsdag for å sjekke hvor langt hun er kommet.

Fuglevangs Hector:
Valget av hannhund falt på en tidlig utviklet dansk flerbrukshund med et særdeles godt lynne og en stamtavle med godt premierte hunder. Hector fikk en 1.Ak på sin første jaktprøvestart kun 15 måneder gammel, han har bestått dansk apporteringsprøve, har 1.premie på blodspor og Cert på utstilling. Hele Hectors kull er røntket med A hofter. Både hans mor og far er danske jaktchampioner. Hans kullsøster Heiki har brutt de fleste barrierer for munsterne i Danmark, blandt annet ved å bli første munster med tittelen Dansk Brukschampion (vunnet 3 vinnerklasser, minimum en åpen for alle kontinentale raser) og ved å vinne Danmarksmesterskapet 2009 (også for alle kontinentale raser).

Jeg kommer til å lage en egen side for det kommende kullet der det vil være litt fler opplysninger om både Hector og Blink. Nå krysser jeg fingrene for at det ringer en haug med aktive og interesserte kommende valpekjøpere som vil satse og vise fram hundene sine.