Eksterne kurs

Jeg reiser og holder kurs og foredrag på forespørsel i belønningsbasert fuglehundtrening, jakt- og apporttrening av fuglehunder, rallylydighet og konkurranselydighet. Under finner du den foreløpige listen over avtalte kurs for 2023. Link til hvor du kan melde deg på kurset finner du i teksten.

Fuglehundkurs Lillehammer 12.-14. mai

I samarbeid med Morten Grønn og Eli Johanne Skeie arrangerer vi foredrag og kurs 12.-14. mai i temaet RIOS med belønningsbaserte metoder. Ta kontakt med disse direkte. 

Foredrag hos Morten Grønn fredag 12.05: RIOS med belønningsbaserte metoder

Ro i oppflukt, skudd og felling er ofte et element fuglehundeiere sliter med. Og mange opplever også at når de når målet om RIOS så har hunden i tillegg blitt treg i reisen. I dette foredraget forklarer Astrid hvordan vi med belønningsbaserte treningsmetoder jobber med å få hunden komplett i fugl, der den både reiser villig og bevisst, og samtidig er i ro når fuglen tar til vingene. 

Kurs lørdag 13.05 og søndag 14.05 hos Eli Johanne Scheie, RIOS med belønningsbaserte metoder

Under dette kurset tar vi for oss grunnferdighetene og forkunnskapene for RIOS før vi går på mer avanserte øvelser. Vi tilpasser nivået på treningen etter hundene og førerens erfaring og kunnskap. Målet er å gi deltakerne gode verktøy til å fortsette treningen hjemme og komme et steg videre på veien mot sitt mål. Temaer vi vil jobbe med er blant annet selvkontroll, reagere på signal, å veksle fokus, rett engasjement, å jobbe for avstandsbelønninger, tåle å bli avbrutt, og å skifte mellom høyt og lavt aktivitetsnivå. Det vil bli brukt duer i deler av treningen. 

R+Gundogs Fuglehundfestival Øst 2.-4.juni

R+Gundogs arrangerer fuglehundfestival hos Sando hundesenter i Sande 2.-4. juni. Det blir tre fulle dager med belønningsbasert fuglehundetrening der du får instruksjon av tre instruktører og møter nye og gamle treningskompiser med samme treningsfilosofi som deg. Du må være medlem for å få lov til å bli med. Mer om samlingen her: https://www.rplusgundogs.com/ 

Fuglehundkurs Stokkmarka hundesenter 9.-11. juni

I samarbeid med NISK arrangerer vi fuglehundkurs med fokus på RIOS på Stokkmarka hundesenter 9.-11.juni. Informasjon om påmelding og detaljer kommer senere. 

R+Gundogs Fuglehundfestival Midt 16.-18.juni

R+Gundogs arrangerer fuglehundfestival hos Blåfjell hundesenter i Mosjøen 16.-18. juni. Det blir tre fulle dager med belønningsbasert fuglehundetrening der du får instruksjon av tre instruktører og møter nye og gamle treningskompiser med samme treningsfilosofi som deg. Du må være medlem for å få lov til å bli med. Mer om samlingen her: https://www.rplusgundogs.com/

Ta kontakt dersom du er interessert i å leie meg inn som instruktør eller foredragsholder for din bedrift eller hundeklubb. Jeg tilpasser tema og opplegg etter deres ønsker.

Eksempel 1:
Kveld dag 1: Kurs 3 timer
Dag 2: Kurs 6 timer
Dag 3: Kurs 6 timer

Passer som helgekurs. Kurset første kvelden kan erstattes med foredrag. Opp til 8 deltakere med hund.

Eksempel 2:
Kveld dag 1: Foredrag 3 timer
Dag 2: Kurs 4 timer á to grupper på 6 deltakere hver
Dag 3: Kurs 4 timer á to grupper på 6 deltakere hver

Passer som kurs på hverdager eller på steder man vil maksimere antall deltakere. En gruppe på 6 personer går formiddagskurs over to dager, en annen gruppe ettermiddagskurs.

Mulige temaer:

Foredrag: Belønningsbasert fuglehundtrening som fungerer

Foredrag: Fra valp til ferdig jakthund med belønningsbaserte metoder

Foredrag: Bruk av eksterne belønninger i fuglehundtreningen

Foredrag: Effektiv hundetrener med gode trenerferdigheter

Kurs: Innføring i belønningsbasert fuglehundtrening

Kurs: RIOS med belønningsbaserte metoder

Kurs: Innføring i JAl og jaktprøver for spaniel

Kurs: Apportering for apportprøver for stående fuglehunder

Kurs: Kom rett i gang med den unge fuglehunden

For mer info:

Astrid Weider Ellefsen
vinfinnhund@gmail.com
95973305