Kurs

Jeg holder kurs rettet mot prøver og jakt med stående og støtende fuglehunder, konkurranselydighet og rallylydighet. Kursene jeg arrangerer selv blir holdt her på gården i Ølensvåg, men jeg reiser rundt og holder kurs på forespørsel. Det er også muligheter for å leie fasilitetene her på gården, med eller uten instruktør, for å holde treningssamlinger, kenneltreff eller liknende.

Her på gården har vi 30×30 meters flombelyst treningsbane, større treningsområder fritatt fra båndtvang,  jaktterreng med skogsfugl og rugde og tamfugl til trening av hunder. Det er også muligheter for overnatting i kårhuset på gården.

Jeg bruker belønningsbaserte treningsmetoder med fokus på positiv forsterkning og utvikling av hundens egeninitiativ. Jeg gir hunden ansvar i treningen ved å styre konsekvensene av hundens valg, og legger opp treningen slik at hunden lykkes ofte. Alle kurs og privattimer jeg holder har dette som utgangspunkt. 

Sommerkurs 2020

I sommer holder jeg tre sommerkurs som alle går over 2,5 dager. 

Kurs A: mandag 22. juni kl. 10.00 til onsdag 24. juni kl. 14.oo

Kurs B: torsdag 25. juni kl. 10.00 til lørdag 27. juni kl. 14.00

Kurs C: tirsdag 4. august kl. 10.00 til torsdag 6. august kl. 14.00

Invitasjon til sommerkurs 2020

Send en mail til vindfinnhund@gmail.com dersom du vil melde deg på eller ønsker mer informasjon om kursene.

Privattimer kan avtales både formiddager og ettermiddager. Du kommer hit og bestemmer selv hva du vil ha hjelp med. Vi har også muligheter til å lage en avtale for lengre tids oppfølging dersom du ønsker dette. 

Det er mulig å komme flere samtidig og være her flere timer. Da har vi muligheter til å gi den enkelte hund pause mens andre trener og slik får ofte både hund og eier større treningsutbytte for samme pris. 

Privattimer der vi bruker duer er begrenset etter lyset da duene ikke flyr i skumringen. 

En privattime varer i 60 minutter og koster 500,-. Du kan betale kontant, til konto eller gjennom Vipps. 

Bestiller du 5 timer samtidig er prisen 2.000,-. Dette forutsetter at vi setter av tid og avtaler alle timene samtidig.