Kurs

Jeg holder kurs rettet mot prøver og jakt med stående og støtende fuglehunder, konkurranselydighet og rallylydighet. Kursene jeg arrangerer selv blir holdt her på gården i Ølensvåg, men jeg reiser rundt og holder kurs på forespørsel. Det er også muligheter for å leie fasilitetene her på gården, med eller uten instruktør, for å holde treningssamlinger, kenneltreff eller liknende.

Her på gården har vi 30×30 meters flombelyst treningsbane, større treningsområder fritatt fra båndtvang,  jaktterreng med skogsfugl og rugde og tamfugl til trening av hunder. Det er også muligheter for overnatting i kårhuset på gården.

Jeg bruker belønningsbaserte treningsmetoder med fokus på positiv forsterkning og utvikling av hundens egeninitiativ. Jeg gir hunden ansvar i treningen ved å styre konsekvensene av hundens valg, og legger opp treningen slik at hunden lykkes ofte. Alle kurs og privattimer jeg holder har dette som utgangspunkt. 

Privattimer høsten 2022 for medlemmer av R+Gundogs

Høsten 2022 tar jeg i mot elever for privattimer, men kun dersom de er medlemmer av den belønningsbaserte fuglehundportalen R+Gundogs. Privattimene kan avtales mandag – torsdag, 10.00-19.00. Fra midten av oktober vil det ikke være muligheter til å bruke duer i treningen under ettermiddagstimene da duene ikke flyr i skumringen.

Du blir medlem av R+Gundogs ved å melde interesse på www.rplusgundogs/medlemsportal/ . Medlemmer blir tatt opp tre ganger i året, neste gang i starten av juni. 

Privattimene avtales 5 timer av gangen og prisen er 5.250,-. Timene varer i 60 minutter hver og deles over to eller tre dager. Kommer du langveisfra er det mulig å overnatte på gården og ta timene to dager etterhverandre. Ellers anbefaler jeg å ha øktene med to ukers mellomrom slik at du har gode muligheter til å gjøre hjemmeleksen til neste gang.

Faktura blir tilsendt etter første treningsøkt.

Send en mail til vindfinnhund@gmail.com eller ring 95973305 dersom du vil bestille timer eller ha mer informasjon om muligheter.

Sommerkurs 2022

Sommeren 2022 blir det sommerkurs med trening i tre hele dager:

Sommerkurs for stående fuglehunder, 20.-22. juni 2022 FULLT

Sommerkurs for støtende fuglehunder, 27.-29. juni 2022 EN LEDIG PLASS

Sommerkurs for stående og støtene fuglehunder, videregående, 1.-3. august 2022 FULLT

Sommerkurs for stående fuglehunder, 8.-10. august 2022 TO LEDIGE PLASSER

Pris: 3.750,-
Antall deltakere: 6-8 med hund
Instruktør: Astrid Ellefsen
Varighet: 3 dager, 10.00 – 17.00 dag 1 og 2, 10.00 – 15.00 dag 3.

Se Invitasjon

Send mail til vindfinnhund@gmail.com for mer informasjon og påmelding.