Kurs

Jeg holder kurs rettet mot prøver og jakt med stående og støtende fuglehunder, konkurranselydighet, og rallylydighet. Kursene blir holdt på gården Bjølgerud søndre i Vikersund. Her på gården har vi 20×40 meters flombelyst treningsbane, 20 mål inngjerdet treningsterreng i utmark, innendørs treningshall og teorilokale. 

Jeg bruker belønningsbaserte treningsmetoder med fokus på positiv forsterkning og utvikling av hundens egeninitiativ. Jeg gir hunden ansvar i treningen ved å styre konsekvensene av hundens valg, og legger opp treningen slik at hunden lykkes ofte. Alle kurs og privattimer jeg holder har dette som utgangspunkt. 

Jeg reiser rundt og holder kurs og foredrag på forespørsel. Se Eksterne kurs for mer informasjon.

Privattimer

vår 2024

Med en privattime hos Vindfinn hundetrening får du instruktørens fulle oppmerksomhet en hel time og bestemmer selv hvilke temaer du vil fokusere på. Privattimer passer for deg som har spesifikke utfordringer du trenger hjelp med, for deg med konkrete treningsmål du vil nå, og for deg som ikke har mulighet til å gå på vanlige kurs. En privattime varer i 60 minutter der vi veksler mellom planlegging/teori og praktisk trening. Dersom du ønsker oppfølging over tid med flere privattimer utarbeider vi en skriftlig treningsplan du vil få tilsendt etter første privattime.

Treningen vil foregå enten innendørs i treningshall eller på inngjerdet treningsbane. Dersom snøen forsvinner vil det være mulig å trene på jordene. Fra mars 2024 kan vi bruke duer i treningen. Privattimene booker du gjennom Letsreg.no.  Dersom du ikke finner tidspunkt som passer deg i listen ta kontakt på mail vindfinnhund@gmail.com.

Treningsgrupper

vår 2024

  • Har du lyst på en tettere oppfølging av jakttreningen med din fuglehund?
  • Har du et konkret mål i 2024 du vil nå?
  • Trives du med å trene belønningsbasert?

Da er denne gruppen noe for deg! Gjennom april, mai og juni blir det tett oppfølging med privattime, gruppeundervisning og online tilbakemeldinger. Opplegget starter med en privattime der vi kartlegger utfordringer, mål og begrensninger. Deretter utarbeider jeg en personlig treningsplan for perioden som gjelder deg og hunden. Sammen med resten av treningsgruppa på opp til seks personer gjennomfører vi gruppeundervisning fire onsdags ettermiddager gjennom våren. I tillegg blir du medlem av en lukket facebookgruppe der du kan stille spørsmål, få tilbakemelding på treningsfilmer og få hjelp til utfordringer mellom samlingene. 

Treningsgruppen for spaniel har samlinger på 4 tirsdags ettermiddager og treningsgruppen for stående hunder har samlinger på 4 onsdags ettermiddager. 

Mer informasjon HER.

r+gundogs

onlinekurs

R+Gundogs tilbyr kurs og medlemsskap for deg som vil trene fuglehunden din med belønningsbaserte treningsmetoder. Onlinekursportalen inneholder timevis med interessante webinarer, drøssevis av relevante øvelser og haugevis av gode kurs, alle utviklet og utarbeidet av de fremste instruktørene innen belønningsbasert fuglehundtrening i Skandinavia. Her finner du alt du trenger av kunnskap for å trene din stående- eller støtende fuglehund fram til jakt eller jaktprøver. 

Treningsdager

vinter 2024

For deg som har gått kurs eller tatt privattimer hos Vindfinn hundetrening før, eller er medlem av R+Gundogs, arrangerer jeg treningsdager vinteren 2024. 6 tirsdags ettermiddager fra 18.00 – 20.00 samles vi her på Bjølgerud og trener sammen med instruktør. Vi vil være innom apport, bli sittende, sette seg, RIOS, belønningsutvikling, lineføring, relasjonsbygging, stasjonstrening og mye annet. Du velger selv hvor mange og hvilke treningsdager du deltar på. Hver ettermiddag koster 450,-. Meld deg på via Letsreg.no. Tidspunkter:

Tirsdag 09.01

Tirsdag 23.01

Tirsdag 06.02

Tirsdag 20.02

Tirsdag 05.03

Tirsdag 19.03

Jeg og hundene bruker:

Våre hunder spiser: