Første helgen i februar var det duket for den årlige rallykonkurransen her i klubben. I vinter har jeg prioritert rallytreningen foran både lydighet og agility, så jeg følte meg godt forberedt. Alle tre hundene var meldt på i klasse 3.

Det gikk nesten så godt som mulig. Alle hundene gikk glimrende begge dager. Lørdag fikk både Blink og Stuck 1.premie og havnet som nr. 1 og 2 på pallen. Dette var Blink sin første 1.premie i klasse 3, og Stuck sin tredje. Stuck ble dermed kvalifisert til RL3 tittel, og jeg meldt henne opp til eliteklassen på søndag. One hadde vunnet om det ikke hadde vært for at jeg lot han gripe og henge i halsbåndet sitt de siste 2 metrene ut av banen. Dermed disket dommeren oss fordi jeg belønnet hunden i banen.

Søndag startet Blink og One i klasse 3 og begge endte med 1.premie og som nr. 1 og 2 på pallen med One på topp. Blink fikk også opprykk til elite med 197 poeng. Stuck startet sin (og min) første start i eliteklassen. Vi var heldige og fikk en for oss ok bane og kom oss gjennom med kun én dobbeltkommando. Dermed endte vi opp med 1.premie, CERT og som nr. 2 på pallen, slått av en med samme poengsum men bedre tid.

Helgen endte for oss med 5 1.premier, 1 disk, 5 pallplasser, to opprykk, en mellomtittel og ett CERT. Jeg er veldig fornøyd, mest fordi alle tre hundene jobbet så godt i begge løpene sine.