I en liten måned nå har vi vært så heldige at vi har hatt besøk av Yaris fra Blink sitt kull. Det har vært en liten fornøyelse å ha han på besøk, han har glidd rett inn i vår lille flokk og tilpasset seg rutiner og regler med en gang. Han virker som en særdeles trygg og solid hund, han tar alle utfordringer på strak arm, og han har til og med hjulpet pingla Stuck til å overvinne hennes skrekk over å være i høylåven. Yaris er også meget lettlært og tar lett kontakt. Inne er han veldig rolig og legger seg raskt ned om det ikke skjer noe, og så er han veldig kosete!

Yaris gled rett inn i flokken

Han hadde et par konfrontasjoner med katten i starten, men det går greit nå

Yaris er blitt Ones tyggeleke

Yaris var også med til Krogstad på kenneltreff med oppdretterene til Stuck, Rugdelia. Han fikk lov til å ta et par stander på utlagt rapphøne, og så fikk han lov til å søke fritt på inngjerdet område. Den første standen tok han etter å ha bli holdt igjen fra å ville ta rapphøna, men når jeg gikk tilbake med han til bilen etterpå tok han en selvstendig stand på en fugl jeg ikke visste lå der. Da jeg etterpå slapp han i det inngjerede området for at han skulle få lov til å løpe fra seg søkte han bevisst og intenst forran meg mot vinden uten å registrere de andre hundene som lekte rundt. Yaris virker veldig lovende, og det vil forundre meg om ikke han utvikler en god dasj med jaktlyst.

Hans første lukstand på fugl, Geir Kjellmann på Krogstad passer på så ikke fuglen blir hundemat.

Yaris har løpt mye rundt med Stuck. Han har en lett og kraftfull aksjon og har ikke store problemer med å holde tritt med vorstehren

Jeg kan ikke si annet enn at jeg synes han er vakker også. Det er klart at han ikke akkurat er ferdigbygd, men han er nesten prikk lik sin mor og er godt proposjonert. Foreløpig har han temmelig lyse øyne, men det regner jeg med vil endre seg da både hans mor og far har mørke øyne.

Yaris da han dro fra oss i april

Yaris desember 2011 (ja det er så grønt her nå…)

Det har vært utrolig hyggelig å ha Yaris på besøk, og det er litt trist at jeg skal levere han tilbake før helgen. Han virker som en kjempehund og jeg kjenner at jeg angrer enda litt mer på at jeg ikke beholdt en valp fra Blink sitt kull. Om de andre valpene har egenskaper som er i nærheten av det Yaris har vist oss så har dette kullet blitt akkurat sånn jeg ville ha det.

Oppstilt bilde av gjengen

så roper jeg

og de kommer.